dinsdag 4 maart 2014

Pasta!!!



Heerlijke pasta van Carlo Straver verdient een mooi bord!

Ravioli met Gorgonzolasaus
**********************

Recept 4 personen:

250 gram ravioli ongekookt
Water
Olie
Zout

Werkwijze:

Kook de ravioli in kokend water beetgaar. Afgieten met een deksel op de pan.
Spoel daarna de ravioli koud onder stromende water. Daarna goed uitlekken.

Gorgonzola saus

500 gram crème fraiche
100 gram Gorgonzola
½ gesnipperd uitje
Peper
Witte wijn
Peterselie of bieslook

Maak ondertussen de saus als volgt.
Fruit het uitje in een beetje olijfolie. Brokkel de kaas erbij en giet hierbij een scheutje witte wijn.
Laat dit even doorkoken en voeg dan de crème fraiche toe.
De saus aan de kook laten komen en op smaak maken met peper.

Doe de uitgelekte ravioli bij de saus en laat dit even aan de kook komen.

Als garnering kun je er fijn gesneden bieslook aan toevoegen.

Klaar om te serveren.